Köpvillkor & Allmänna villkor

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Bombays Kitchen Bollnäs är en restaurang som tillagar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan “kunden”). Bombays Kitchen Bollnäs levererar till privatpersoner och företag innanför Sverige. Bombays Kitchen Bollnäs försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

PERSONUPPGIFTER

Bombays Kitchen Bollnäs lagrar all information som anges vid beställning. Denna information behövs för att kunna erbjuda en trygg och bra tjänst. Vi följer GDPR. Genom att ge skicka en beställning eller registrera ett konto på Bombays Kitchen Bollnäss hemsida godkänner du enligt GDPR att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i vårt dataregister samt presenteras för de parter (t ex utkörningsfirman) som behöver informationen för att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig som beställare. När du beställer från Bombays Kitchen Bollnäs accepterar du att vi automatiskt skapar ett användarkonto till dig. Bombays Kitchen Bollnäs kan komma att använda informationen för att sammanställa statistik, i syfte att förbättra vår tjänst. Inga personuppgifter lagras längre tid än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en bra tjänst. Du kan själv radera ditt konto eller kontakta oss så raderar vi ditt konto åt dig.

BESTÄLLNING

För att få handla från Bombays Kitchen Bollnäs:s hemsida måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Bombays Kitchen Bollnäs ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

PRODUKTER

Bombays Kitchen Bollnäs har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Bombays Kitchen Bollnäs ansvarar själv för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ.

Bombays Kitchen Bollnäs arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden i första hand ta upp detta med Bombays Kitchen Bollnäs.

Medan Bombays Kitchen Bollnäs eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel och möjligheten att neka en order.

BETALNING

Alla beställningar via  Bombays Kitchen Bollnäs är bindande. Bombays Kitchen Bollnäs tar endast emot betalning genom Bombays Kitchen Bollnäss hemsidan med hjälp av Nets Easy. Betalning ska ske i svenska kronor.

Alla priser på Bombays Kitchen Bollnäs är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12% vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25%. Kvitto och momsspecifikation erhålls automatiskt och sänds därefter till kundens angivna mailadress.

Om kunden väljer att betala genom faktura från Nets Easy har Bombays Kitchen Bollnäs rätt att debitera en faktureringsavgift till kunden. Faktureringsavgiften framgår i matbeställningens sammanfattningssida som du finner i samband med att du fyller i din betalinformation.

LEVERANS

Bombays Kitchen Bollnäs och alla inblandade partners mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Utkörningen kan skötas av en extern part. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. För särskilt långa leveranstider har Bombays Kitchen Bollnäs det yttersta ansvaret att meddela kunden om detta.

Bombays Kitchen Bollnäs har specifika utkörningsområden och restaurangen har rätt att neka utkörning till områden utanför dessa. Priset på hemkörning kan variera beroende på kundens order, såsom minsta antal rätter eller minsta totalsumma. Eventuell utkörningskostnad framgår på beställningen och kan variera mellan olika tidsperioder.

ÅNGERRÄTT

Försäljningen av mat via Bombays Kitchen Bollnäs omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

MISSBRUK

Bombays Kitchen Bollnäs lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Bombays Kitchen Bollnäs.

VILLKORSÄNDRINGAR

Bombays Kitchen Bollnäs har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Bombays Kitchen Bollnäs informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Bombays Kitchen Bollnäss webbtjänst efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

KONTAKTUPPGIFTER
Vill du komma i kontakt med oss på Bombays Kitchen Bollnäs  når du oss genom telefon på telefonnummer, 0278757373 eller på email 0728475764. Vi besvarar de flesta mejlfrågor inom  48 timmar.

OBS! Matbeställningar tas ej emot via mejl.

Bombays Kitchen Bollnäs ägs av RSR Scandinavian AB med org. nummer 5592189921

Rulla till toppen